lauantai 26. elokuuta 2017

Pentuhuoneen elämää

Pentuhuoneessa käy vilinä ja vilske.  Pentuhuoneessa on kuulunut myös musiikki. Musiikkikasvatus aloitettiin Eurythmicsin kokoelmalevyllä. Myös imuri ja sen äänet ovat tulleet pojille tutuiksi. Rohkeina poikina tulivat heti tutustumaan ja katsomaa mikä tää on? Hurjien leikkien ja uusien juttujen jälkeen uni maittaa pedissä veljien kainalossa.


Viime viikonloppuna meillä kävi vieraita Kennel Honkakorvesta, Sari ja Tea. Sarin ja Tean avustuksella pojista otettiin ensimmäiset seisontakuvat ja pojat pääsivät ensimmäistä kertaa ihmettelmään ja maistelemaan nurmikkoa. Sari ja Tea pääsivät muutenkin hoivaamaan ja leikkimään poikien kanssa, leikkaamaan kynnet sekä lisäksi annettiin pojille ensimmäiset maistiaiset kiinteästä ruuasta naudan jauhelihanökeröillä ja kermaviilillä. Tällä viikolla maistelua on jatkettu liotettuihin nappuloihin ja RC:n Starter Mousseen sekä Murun ruokakupilta Maukkaan Mainio ja Lempi-pulliin.
Suuret kiitokset Sari ja Tea avusta. Ihanaa kun kävitte!
Pienten pentujen seisotuskuvien ottaminen on todellista tiimityötä ja hyvän kuvan aikaansaaminen kännyköillä onnenkauppaa. =)

Muruseni Toiveunen Myrsky

Muruseni Toiveunen Ukkosen Poika

Muruseni Toiveunen Sata Salamaa

Ilmat ovat muuttuneet selvästi sykyisempään suuntaan, joten ulkoilut on pidetty lyhyenä. Pienestä tihkusta ja märästä nurmikosta pojat eivät olleet millänsäkään, mutta muuten sadekelillä on pysytty sisällä, etteivät pennut vilustu.


Myrsky poika on edelleen pulautellut maitoa ja myöskin kiinteää ruokaa. Vaivoihin yritettiin saada aiemmin tällä viikolla selvyyttä, mutta  tavallisessa röntgenkuvassa ei syy selvinnyt, sillä ruokatorven muotoja ei nähty. Varsinkaan kun kuva otettiin pennun ollessa hereillä, jolloin Myrsky ei todellakaan pysy paikallaan. Se on hyvin eläväinen ja aktiivinen pentu, joten kuvasta tuli yrityksistä huolimatta aavistuksen sumea. Jotain häikkää on, sillä henkitorvi on normaalia kapeampi. Maanantaina suuntamme Kouvolan eläinsairaalaan varjoainekuvaukseen. Toivottavasti silloin selviää mikä puklaamisen aiheuttaa ja onko sille jotain tehtävissä.

Tässä vielä pari otosta viikon takaisesta kuvaussessiosta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti