torstai 9. marraskuuta 2017

Pentutapaamisia ♥

Lokakuussa oli aivan mahtavaa, kun Ukkospojat Sulo ja Tobio tulivat samana viikonloppuna käymään täällä Etelä-Karjalalassa ja saimme järjestettyä ihan pentutapaamisen!Myös Muru oli innoissaan poikien näkemisestä. Se juoksi ja leikki niiden kanssa aivan onnessaan. Elo on ollut varmaan melkoisen yksinäistä ilman yhtään karvaista leikkikaveria.Ihanaa oli seurata poikien reaktioita kasvis-mamman ja Muru-emon luokse palaamisesta, ja niiden iloa toistensa kanssa leikkimisestä. ♥♥♥  Vauhtia ja vilskettä riitti monta tuntia.
Ja tietysti oli hienoa nähdä poikien kasvaneen ja kehittyneen, sekä vaihtaa kuulumisia.Seuraavalla viikolla Tobio tuli käymään uudestaan visiitillä purkamassa energiaansa ollessaan mummolassa hoidossa. Taitaa olla nimensä veroisesti melkoinen salama-pakkaus!

Muru ja Tobio, kuvaaja Ritva Munnukka

Myöskin suloinen Sulo-poika tuli kasvis-mamman luokse käymään hoidossa parikin kertaa. Aivan mahtavaa!Sulo pääsi mukaan ihmettelemään elämää ja menoa agihallille, josta saatiin Murulle virallinen kisakirja agilityyn sekä mittaustodistus kolmelta eri tuomarilta. He kaikki päätyivät onneksemme samaan tulokseen ja Muru pääsee aloittamaan kisauransa ensi vuonna mini-luokassa. Jipii!Sulo kävi ilonani viime viikonloppuna ja tänä viikonlppuna saatan päästä nauttimaan Tobion seurasta. Kuinka Ihanaa! ♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti