tiistai 12. syyskuuta 2017

Papsit kasvaneet vauhdilla

Aika on kulunut kuin siivillä! Viikonloppuna oli yhtä hulinaa kun saimme vieraita kylään papseja ihastelemaan. Myös Ukkosen Pojan tuleva perhe kävi vierailulla. Ystäväni Katrin avustuksella saimme myös otettua 7-viikkoisten seisotuskuvat.


Muruseni Toiveunen Ukkosen Poika 7 vkoa
kuvaaja: Katri Länsivuori

Muruseni Toiveunen Ukkosen Poika 7 vkoa
kuvaaja: Katri Länsivuori

Muruseni Toiveunen Sata Salamaa "Tobio" 7 vkoa
kuvaaja: Katri Länsivuori

Muruseni Toiveunen Sata Salamaa "Tobio" 7 vkoa
kuvaaja: Katri Länsivuori
 
Onhan se itsellä ollut tiedossa näyttelyitä ajatellen, että mustat vaatteet eivät ole paras väri esittää musta-valkoista koiraa, sama näyttää koskevan (yllätys, yllätys) myös valokuvausta.
Millään ei vaan ehtinyt siinä hässäkässä vaatteita vaihtamaan. =)


Muruseni Toiveunen Ukkosen Poika
kuvaaja: Katri Länsivuori

Pääsin nyt viikonloppuna vihdoin lomalle ja pennutkin pääsevät nyt monta kertaa päivässä ulos. Pennut ovat päässeet myös tutustumaan terassilla oleviin agilityn harjoittelu-telineisiin, nimittäin Ikean lasten putkeen ja itse rakentamaani puomi-telineeseen. Lisäksi on totuteltu pantaan kaulassa ja leikelty kynsiä.

Tämän viikon ohjelmassa uutena juttuna on hampaiden pesu sekä valjaisiin totuttelu ja hihnassa kävely. Pieni 25 neliön ulkoilualue ei meinaa enää millään poitsuille riittää, portin ja seinän väliin jäävästä raosta on luikahdettu ulkopuolelle jo pari kertaa.

kuvaaja: Sanna Lensu

kuvaaja: Sanna Lensu

kuvaaja: Sanna Lensu

Pennut ovat nyt eläinlääkärin terveiksi tarkastamia ja siruttamia. Rekisteritodistukset saapuivat parissa päivässä kennelliitosta. Pennut ovat tosiaan kasvaneet vauhdilla, Ukkosen Poika painaa tänään 2,2kg ja Tobio 2,5kg. Tosin tiedä luottaako tuohon henkilövaa'assa sylissä mittaukseen, kun eilen sain tulokseksi 2,8kg ja 3,1kg. Isoja jässiköitä joka tapauksessa. =)

Pentujen mukaan lähtevät pentukassit alkavat pikkuhiljaa täyttyä. Niihin on tullut ostettua ruokaa, Nutrolin Pentu-öljyä, ruokakupit, hammasharjat, leluja, viltit. Pentujen isä on hankkinut pennuille kuvissakin näkyvät hienot pannat ja niihin mätsäävät hihnat. Tänään saapui Nutrolinin pentupaketti ja myös Acanan pentupaketista tuli postin saapumisilmoitus. Riitta Just Passeli-kennelistä ompeli pennuille hienot takit ja niitä odotellaan innokkaasti. Niistä kuvia sitten myöhemmin.

Kaiken uuteen tutustumisen ja ahkeran leikkimisen jälkeen alkaa aina kummasti ramasemaan ja nukuttamaan. ♥Hyvää Yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti