lauantai 6. toukokuuta 2017

Kevään kuulumisia


Tervetuloa Kennel Muruseni Blogiin!

Tämä blogi toimii kennelini kotisivuina ja täällä jaan kuulumisiamme.Hiihtolomalla teimme retken Pohjois-Savoon ja kävimme myös Iisalmessa Kennel Honkakorvessa tervehtimässä pihispoikia ja erityisesti Murun tulevaa sulhasta Jiroa. Jirosta lisää tietoja seuraavassa kirjoituksessa. Kiitokset Sarille ja pojille mukavasta talvisesta sunnuntaista!

Kiuruveden Hingunniemessä

Jiro


Pääsiäisenä kävimme perinteisessä pääsiäisnäyttelyssä ja Muru sai ensimmäisen sertinsä! Huippupäivä kerrassaan ja täynnä myös mukavia ihmisiä. Siskon lapset Lauri ja Riikka olivat mukana matkassa apukäsinä ja täytyy ottaa heidät ensi kerrallakin mukaan onnea tuomaan. ;)


Tuomarina Imatralla oli vanhempi herrasmies Zlatko Kraljic ja hänen arvostelunsa Murusta kuuluu: "Female with good subtance, small good shaped head, correct ears and good movement."
Muru voitti avoimen luokan tuloksella ERI+SA (=erinomainen ja sertin arvoinen), tullen Paras narttu -kisassa kolmanneksi ja sai siis ensimmäisen varsinaisen sertinsä. Jippii!


Vapun jälkeen olemme nauttineet lämpimistä kevät päivistä koirat pihalla puuhaillen ja minä uuden aidan rakennus-projektin kimpussa. Kohta koko piha on aidattu ja väliaidat voidaan purkaa. Koirat saavat huimasti lisätilaa juosta ja temmeltää!


Kingi täytti 12 vuotta 5.5. ja hyvin harmaahapsella fyysinen kunto kestää. Kävimme nimittäin samana päivänä heittämässä 6 kilometrin hihnalenkin ja vielä riitti virtaa lenkin jälkeenkin töhöttää.

Kesää ja Murun juoksuja odotellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti